İstanbul depremi sonrası Çeşme otellerine talep arttı

İstanbul Depreminden Sonra Çeşme Otellerine Talep Artıyor

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Orhan Belge, İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından eğitime verilen 2 günlük arayla birlikte Çeşme’deki otellere talebin arttığını belirtti.

Belge, İstanbul’daki deprem olaylarına üzüldüklerini ve gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini söyledi.

Deprem sonrasında hafta sonuyla birleşerek 4 günlük bir tatil süreci oluşturduğuna dikkat çeken Belge, “Dün akşamdan itibaren otel rezervasyonları artmaya başladı. Çeşme’ye doğru bir hareketlilik gözlemliyoruz.” şeklinde konuştu.

Belge ayrıca şunları ekledi:

“Önemli olan iş yapmak veya otellerin kazanç sağlaması değil, asıl önemli olan halkımızın zarar görmemesi ve hiç kimsenin zarar görmemesidir. İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem sonrasında eğitime 2 gün ara verilmesiyle bölgedeki otellere talebin artış göstermesi bizim için sevindirici. Misafirlerimiz 4 gün boyunca burada tatil yapacak, dinlenecek ve moral bulacak. Misafirlerimize kapılarımız sonuna kadar açık ve gerekli desteği vermeye hazırız.”

Related Posts

Bakan Kurum: 2 bin 928 binanın az hasarlı olduğunu tespit ettik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum “2 bin 928 binanın az hasarlı olduğunu tespit ettik.” dedi.

4 büyük kurumdan üst düzey temsilciler Boğaziçi Üniversitesi Finans Zirvesi’ne katılacak

Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi, Sermaye Piyasası Kurulu, Merkez Bankası ve Türkiye Varlık Fonu gibi kurumların üst düzey temsilcilerin de katılacağı Boğaziçi Üniversitesi Finans Zirvesi 2025 10-11 Mayıs’ta düzenlenecek.

TÜİK açıkladı: Genç işsizliği yükseliyor!

TÜİK, 2025 yılı Mart ayına ait işgücü verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre işsizlik oranı yüzde 7,9 seviyesinde gerçekleşirken istihdam oranı sınırlı bir artış gösterdi. İşgücü piyasasında kadınlar ve gençler için zorlu bir dönem devam ediyor. İstihdam artışları sınırlı kalırken işsizlik oranları hala yüksek seviyelerde seyrediyor. Bu durum işgücü piyasasında iyileşme sağlanması gerektiğini ortaya koyuyor.

Marmaray ve Avrasya Tüneli depreme ne kadar dayanıklı? Açıklama geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, Marmaray ve Avrasya Tüneli’nin gerçekleşebilecek en büyük depreme göre inşa edildiğini belirterek, “Sürücülerimizin, hem Marmaray hem Avrasya Tüneli’nin deprem açısından en yüksek güvenlikle dizayn ve imal edildiğini bilmeleri gerekir” dedi.

Türkiye’nin dev şirketi Fransızlara satılıyor

Borusan şirketlerinden Borusan Tedarik Zinciri Çözümleri ve Teknoloji A.Ş.’nin Fransız denizcilik devi CMA CGM iştiraki CEVA Logictics’e 440 milyon dolar bedelle satışı için taraflar arasında sözleşme imzalandı. Satış süreci, Rekabet Kurumu’nun onayının ardından tamamlanacak.

Avrasya Tüneli, dünyada Mavi Nokta Sertifikası alan ilk proje oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrasya Tüneli’nin dünyada Mavi Nokta Ağı Sertifikası’nı alan ilk ulaştırma projesi olduğunu duyurdu. Bakan Uraloğlu, “Ülkemizden de ilk defa bir proje Mavi Nokta Ağı Sertifikası aldı. Avrasya Tüneli aynı zamanda dünya genelinde sertifikasyon sürecini başarıyla tamamlayan ilk dört projeden biri oldu.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir